Skip to content


ISW Mediatheek

ISW Gasthuislaan blijft zich continue ontwikkelen. Zowel op onderwijs gebied als op het bieden van een prettige leeromgeving voor hun leerlingen. Stuk voor stuk worden aula’s, kantines en leerpleinen aangepakt en vernieuwd. Dit maal aan ons de opdracht om de mediatheek aan te pakken.

De mediatheek was voorheen een donkere, sombere ruimte dat meer dan voldoende ruimte bood voor computers en kasten vol boeken maar alles behalve sfeervol en uitnodigend was om hier langere tijd door te brengen om te studeren. Dit moest anders!

Een nieuwe vloerbedekking in frisse blauw/groen tinten maakt de ruimte direct veel lichter. De ingesneden karpetten geven de ruimte een huiselijke gevoel. Daarnaast zorgt het zachte materiaal voor een prettige akoestiek.

De kasten uit de kringloop, die gespoten zijn in een mix van blauw/groentinten, in combinatie met de gestoffeerde fauteuils, geven het gevoel alsof je thuis bent. Daarnaast bieden een grote boomstam leesttafel, de hoge bartafels en de diverse loungeplekken voldoende ruimte en mogelijkheden voor leerlingen om te studeren.

De nieuwe, ronde balie in het midden van de ruimte is het centrale middelpunt. Van hieruit wordt de mediatheek gerund en kunnen leerlingen terecht voor het lenen van laptops.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.