Skip to content


VB

Het huidige pand van VB in De Lier bereikt de grenzen van haar capaciteit en met het oog op verdere groei is besloten om te gaan verhuizen. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een uniek pand in de hoek van het Westerleeplein in Naaldwijk. Het atrium, een 11 meter hoge glazen kasconstructie, is de eyecatcher van het bouwkundig ontwerp. Op deze manier krijgt het pand een passende uitstraling bij het Westland en de kassenbouwprojecten die VB wereldwijd realiseert.

De unieke, strakke vormgeving aan de buitenzijde vraagt om een passend interieur aan de binnenzijde. Aan ons de eervolle taak hier een ontwerp voor te maken en de uitvoering te begeleiden. Naar verwachting zal VB begin volgend jaar hun intrek nemen op de nieuwe locatie.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.