Skip to content


VB

Het huidige pand van VB in De Lier bereikt de grenzen van haar capaciteit en met het oog op verdere groei is besloten om te gaan verhuizen. Inmiddels heeft de verhuizing naar het unieke pand in de hoek van het Westerleeplein in Naaldwijk plaatsgevonden. Het atrium, een 11 meter hoge glazen kasconstructie, is de eyecatcher van het bouwkundig ontwerp. Op deze manier krijgt het pand een passende uitstraling bij het Westland en de kassenbouwprojecten die VB wereldwijd realiseert.

De unieke, strakke vormgeving van de architectuur is doorgetrokken in het interieur. Om een optimale werkomgeving te creëren hebben alle medewerkers zit/sta bureaus gekregen. Leuk, terugkerend detail in het ontwerp zijn de wandvullende visuals in de huisstijl van VB die voor veel sfeer in de kantoren zorgt en iets zegt over de werkzaamheden die verricht worden. Ook de vele groene planten zorgen voor een prettige werkomgeving.

Het atrium dient als verbindende factor, niet alleen voor de werknemers maar ook voor externe partijen die hier gebruik van kunnen maken. Het atrium biedt tal van mogelijkheden, zo is er ruimte voor presentaties, ontspanning, overleg of een sportief potje tafeltennis.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.