Skip to content


PB Tec

Strak, minimalistisch & een funky touch; dat waren de peilers voor dit interieurontwerp.

In opdracht van PB Tec hebben wij voor de nieuwe locatie in Maasdijk, een passend interieur ontwerp gemaakt. Een ontwerp dat aansluit bij het prachtig ontworpen gebouw door Moederscheim Moonen.

Leuk detail van de architectuur; er is ingezoomd op een deel van het Westland. Hieruit is een uitsneden gemaakt van diverse aan elkaar grenzende kavels. Deze kavels vormen de kaders van de voorgevel.  

De strakke vormgeving van de architectuur is doorgetrokken in het interieur. Een strakke gietvloer in een warme grijze kleur draagt hier aan bij. Om een optimale werkomgeving te creëren hebben alle medewerkers zit/sta bureaus gekregen. Leuk, terugkerend detail in het ontwerp zijn de karpetten die voor veel sfeer en een betere akoestiek zorgen. Ook de vele groene planten en de plantenwand die vanaf de begane grond helemaal tot de bovenste verdieping rijkt zorgen voor een prettige werkomgeving.

Zowel in de kantine als in de directielounge is kunstenaar Tymon de Laat aan de slag gegaan om de wanden te voorzien van een funky touch. Werkelijk een plaatje!

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.