Skip to content


Over Can Concepts

Vertalers van Visie in Vorm en Kleur

CAN Concepts geeft vorm aan ruimtes waar wordt gewerkt, gecreëerd, geleerd en gewoond. In totaalprojecten van entree tot vergaderruimte. Maar ook in deelprojecten, zoals het (her) inrichten van een bedrijfskantine, het plaatsen van kamerbrede visuals, of de vormgeving van een teamkamer. Vanaf het eerste idee, tot en met de afwerking van het laatste detail.  Op maat ontwikkeld en uitgevoerd. 

Waarom wij vormgeven
Daar waar we ondernemen, werken, of wonen, willen we ons goed voelen. En anderen zich goed laten voelen; onze klanten, gasten, leerlingen, huisgenoten… We willen er laten zien waar we voor staan en wie wij zijn.  Dat onze omgeving naadloos aansluit bij onze visie, bij wat we er doen, willen bereiken, of ervaren. Als een jas die goed past. Die lekker zit. 

Wat en hoe
CAN Concepts ontwerpt die ‘goed passende jas.’ In concrete plannen voor de vormgeving van uw bedrijf, of woning. Plannen die wij samen met u ontwikkelen, waarbij ieder detail aandacht krijgt:  Uw visie, het doel, uw (huis)stijl, de omgeving, milieuaspecten, uw budget…  We stemmen af, passen aan, vullen in en voegen samen. Vakkundig, vindingrijk en betrokken. 

Plannen die wij op verzoek ook volledig voor u realiseren
Doortastend, praktisch en flexibel. In samenwerking met solide, enthousiaste bedrijven. Door kennis en ervaring wijs geworden en steeds nieuwsgierig naar wat er nog beter, mooier, of duurzamer kan. 

Wij werken voor u tot het klaar is
Tot het verhaal de vorm heeft gekregen die wij samen voor ogen hadden. En wij beiden merken dat het past. Als een jas die goed zit.