Skip to content


STC Group

Voor het toenemende aantal leerlingen is er op de locatie Waalhaven in Rotterdam, naast het bestaande gebouw aan de Anthony Fokkerweg, een nieuw gebouw gerealiseerd. Deze nieuwe locatie biedt voor vrijwel alle mbo’ers die bij het Scheepvaart en Transport College een opleiding in de richting logistiek, transport, rail, haven of luchtvaart volgen een mooie leeromgeving.

Uiteraard krijgen diverse al bestaande (praktijk)faciliteiten een prominente plek in het pand. Maar daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe faciliteiten gerealiseerd zoals een mediatheek, diverse leerpleinen en loungeplekken, een restaurant en een personeelsruimte. Aan ons de eer om invulling te geven aan deze nieuwe faciliteiten die volledig aansluit bij de architectuur van het gebouw en de wensen van de gebruikers. De vaste inrichting is integraal meegenomen in het ontwerp van het gebouw, zoals lockers en vaste kasten.

In samenwerking met de hiervoor opgestelde werkgroep, bestaande uit directie en docenten, is er een look&feel ontstaan. Deze sfeer heeft de basis gevormd voor verdere keuzes die gemaakt zijn met betrekking tot het meubilair en de materialisering.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.