Skip to content


Beachclub Breez

Beachclub Breez - aanwinst voor het strand Beukel!

Wato Events heeft in 2015 een eigen Beachclub geopend, Beachclub Breez. De combinatie van strandactiviteiten met eten en drinken maakt het een altijd gezellige levendige plek.

Aan ons de opdracht een stoere, hippe en frisse Beachclub te ontwerpen die ook voor het bedrijfsleven aantrekkelijk is. Daarnaast is een flexibele indeling een must omdat de ruimte gebruikt wordt voor feesten, horeca en events.

Omdat niet alles meer aan de kant hoeft om relaxed te feesten hebben we als vast element twee mooie grote loungehoeken geplaatst, met veel kussens en lampen die de uitstraling van de ruimte bepalen. De overige meubels hebben we flexibel gehouden zodat deze aangepast kunnen worden aan diverse groepen en activiteiten. 

Het interieur bevat een mix van stijlen en materialen maar is toch één geheel. De combinatie van diverse witte stoelen geven het interieur een speels karakter. Door daarnaast te werken met grof hout, blauwstaal, vintage kleden en kussens behoudt het interieur zijn stoere en sfeervolle karakter. Door de kleuren van het logo van Breez door te trekken in het interieur krijgt Breez één heldere  uitstraling.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.