Skip to content


Coöperatie DOOR

Voor Coöperatie DOOR hebben wij een uniek interieurconcept gecreëerd. Elke afdeling binnen de coöperatie heeft een eigen gezicht gekregen door één specifieke kleur passend bij elk product te kiezen. Rood voor tomaten, oranje voor paprika's, groen voor komkommers. Hierdoor zijn frisse eigentijdse werkplekken ontstaan, ieder met een herkenbaar karakter. De kantine is een warme ontmoetingsplaats geworden met een grote, steigerhouten (lees)tafel en een polaroid visual waarin de productfoto's van elke afdeling terugkomen.

In de open kantoortuin hebben de diverse productengroepen binnen de coöperatie een eigen plek. Elke afdeling heeft behoefte aan herkenbaarheid, maar ook aan een rustig werkomgeving. Dit hebben we gecreëerd door twee units te plaatsen opgebouwd uit eikenhout. Deze units vormen een natuurlijke scheiding tussen de diverse werkplekken en bieden daarnaast ruimte voor overleg, concentratie en flexwerken.

De tapijttegels in twee tinten grijs en de zachte warme tint op de muren creëren een rustige basis, de heldere kleuren van de productgroepen zorgen vervolgens voor een fris en dynamisch contrast.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.