Skip to content


Freight Line Europe

Voor de nieuwe vestiging van Freight Line Europe zijn de loods en entresol schitterend verbouwd door architectenbureau Bogaerds. Aan ons de vrijheid om deze mooie basis verder uit te werken tot een modern maar toch warm en persoonlijk interieur met kantoorruimtes, vergaderruimtes en kantines. 

Freight Line Europe leverde enkele praktische eisen en wensen aan, en was vervolgens benieuwd naar onze creatieve invulling. Het concept werd direct enthousiast ontvangen en ook de verdere samenwerking is weer soepel en vlot verlopen.

Een projectgeschikt tapijt zorgt in dit kantoorpand voor een prettige akoestiek en een warme, sfeervolle uitstraling. De kleur blauw die we hiervoor hebben uitkozen is gebaseerd op het logo van Freight Line. Zo versterken we de huisstijl via het interieur. Door hout met wit te combineren ontstaat er een mooie combinatie, passend bij de marine-orientatie van Freight Line. De stoffering van de directie- en vergaderruimtes is warm en vol en voor de kantines zijn sprekende visuals naadloos op de muur aangebracht. 

Rob Heyder: "Jullie ontwerp en begeleiding heeft geresulteerd in dit prachtige en passende interieur. De samenwerking en communicatie verliep top." 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.